Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ:


 ΕΣΕΙΣ και η συνείδησή σας υπήρξατε πριν καν γεννηθείτε (εικονες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ - ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ: ΕΣΕΙΣ και η συνείδησή σας υπήρξατε πριν καν γεννηθείτε
Με SEAN MARTIN
Η συνείδηση έρχεται
από το σύμπαν, ΜΕ ορισμένους Συμφωνα θεωρητικούς
ΟΙ Επιστήμονες εξακολουθούν ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ αμηχανία Από ΤΗ συνείδηση ΚΑΙ Ερωτήσεις Σχετικά ΜΕ Το ΓΙΑΤΙ Το Εχουμε ΚΑΙ Πόσο Το Εχουμε συνεχώς προκύπτουν παραμένουν αναπάντητα.

Μια θεωρία είναι ότι η συνείδηση ​​δημιουργείται σε μια κβαντική, υπο-ατομική κλίμακα μέσω της ενέργειας που συνεχώς περιέχεται στο σύμπαν.
Η θεωρία αυτή βασίζεται στην περίφημη φράση του Αϊνστάιν, όταν είπε: «Η ενέργεια δεν μπορεί να δημιουργηθεί ή να καταστραφεί, μπορεί να αλλάξει μόνο από τη μία μορφή στην άλλη»
Ο Δρ Ντέιβιντ Χάμιλτον είπε ότι όλη η συνείδηση ​​είναι καί ήταν πάντα στο σύμπαν μέσω κβαντικών σωματιδίων, και όταν γεννιούνται, μπορούν να διοχετεύεται σε ένα φυσικό ον.
«Πιστεύω ότι ο καθένας από εμάς υπάρχει πριν γεννηθούμε στη γη .»
 «Πιστεύω ότι ο καθένας από εμάς υπάρχει πριν γεννηθούμε στη γη »
Και πρόσθεσε: «Ο καθένας από εμάς είναι καθαρή συνείδηση, επί του παρόντος επικεντρώνεται σε φυσική διάσταση.
«Η επιστήμη τυπικά θα έλεγα ότι η ζωή είναι τυχαίο, τελικά απορρέουν από την τυχαία γέννηση των υποατομικών σωματιδίων, αλλά εγώ δεν συμφωνώ απολύτως με αυτό.
Η ζωή θα μπορούσε να συνεχιστεί μετά το θάνατο
«Mainstream επιστήμη λέει ότι η συνείδηση πρέπει να είναι μια παρενέργεια της χημείας του εγκεφάλου .
«Πιστεύω, όμως, ότι ο εγκέφαλος επηρεάζει μόνο τη συνείδηση, κατά τον ίδιο τρόπο που η ποιότητα της καλωδίωσης σε μια τηλεόραση επηρεάζει την επεξεργασία σήματος και έτσι την ποιότητα της εικόνας που παίρνετε.
«Η τηλεόραση δεν δημιουργεί το πρόγραμμα, και ούτε ο εγκέφαλος να δημιουργήσει συνείδηση.
Ή Συνείδηση «συνεχίζει να υπάρχει σε ένα παράλληλο σύμπαν»
«Η συνείδηση είναι κάτι θεμελιώδες για τη φύση -. Είναι ραμμένη στην ίδια τη δομή της πραγματικότητας »
Συνείδηση ​​υπερβαίνει το χρόνο και το χώρο, είπε.
Και πρόσθεσε: «Αν ξεκινήσουμε με την παραδοχή ότι υπάρχετε ως καθαρή συνείδηση, τότε θα πρέπει να υπήρχε πριν γεννηθείς.
«Πραγματικά, είσαι παντού και παντού!»
άμορφη μάζα: 
Dr Robert Lanza μοιράζεται μια παρόμοια θεωρία.
Πιστεύει ότι υπάρχουν τά μυαλά μας μέσω της ενέργειας που περιέχεται στο σώμα μας και απελευθερώνεται μια φορά στη φυσική μας ύπαρξη καί έχει σταματήσει σε μια διαδικασία που ο ίδιος αποκαλεί «biocentrism».
Ως εκ τούτου, όταν πεθαίνουν τά φυσικά σώματα μας, η ενέργεια της συνείδησης μας θα μπορούσε να συνεχίσει νά σε ένα κβαντικό επίπεδο.
Ο Δρ Lanza λέει ότι «υπάρχει ένας άπειρος αριθμός συμπάντων, και όλα όσα θα μπορούσε ενδεχομένως να έχουν συμβεί εμφανίζεται σε κάποιο σύμπαν».
παράλληλο σύμπαν
Ως αποτέλεσμα, ο θεωρητικολογεί ότι η συνείδηση ​​εξακολουθεί να υπάρχει σε ένα παράλληλο σύμπαν.
Ο Δρ Lanza επισημαίνει την αρχή της αβεβαιότητας - μια θεωρία 1927 από Γερμανός φυσικός Βέρνερ Χάιζενμπεργκ, που λέει ότι η ταχύτητα και η θέση ενός αντικειμένου μπορεί να μετρηθεί ταυτόχρονα.
Ο επιστήμονας δήλωσε σε ένα άρθρο που έγραψε για Huffington Post: «Σκεφτείτε την αρχή της αβεβαιότητας, μια από τις πιο διάσημες και σημαντικές πτυχές της κβαντικής μηχανικής . . Τα πειράματα επιβεβαιώνουν ότι είναι ενσωματωμένη στο ύφασμα της πραγματικότητας , αλλά αυτό έχει νόημα μόνο από βιοκεντρική προοπτική »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου