Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Ντιπ κρέμας τυριού με μπέικον που ταιριάζει με όλα τα φαγητά


  • 500γρ τυρί κρέμα
  • Δέκα φέτες μπέικον
  • Φέτα
  • Πιπέρι
  • Φρέσκο. κρεμμύδι

Εκτέλεση:

Κόβουμε σε ψιλά κομμάτια το μπέικον και το τσιγαρίζουμε σε χαμηλή φωτιά.
Μόλις το μπέικον ροδίσει το βάζουμε σε ένα μπολ και το αφήνουμε να κρυώσει.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και θρυμματίζουμε με το χέρι την φέτα.
Στο μπολ προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
Αφήνουμε για λίγες ώρες την σάλτσα που φτιάξαμε στο ψυγείο να κρυώσει.

ΠΗΓΗ http://ipop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου