Εκτέλεση:
Κόβουμε σε ψιλά κομμάτια το μπέικον και το τσιγαρίζουμε σε χαμηλή φωτιά.Μόλις το μπέικον ροδίσει το βάζουμε σε ένα μπολ και το αφήνουμε να κρυώσει.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και θρυμματίζουμε με το χέρι την φέτα.
Στο μπολ προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
Αφήνουμε για λίγες ώρες την σάλτσα που φτιάξαμε στο ψυγείο να κρυώσει.
ΠΗΓΗ http://ipop.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου