Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Πέτυχε μαλλιά με όγκο σαν της Sarah Jessica Parker!

Πέτυχε μαλλιά με όγκο σαν της Sarah Jessica Parker!

Στην αρχή της καριέρας της , τα μαλλιά της περνούσαν τελείως απαρατήρητα. Τώρα είναι από τα πιο δυνατά σημεία στην εμφάνισή της. Η Sarah Jessica Parker φροντίζει τα μαλλιά της πολύ και αυτό φαίνεται. Η ίδια αγαπάει τις ανταύγειες και είναι χτενισμένη ακόμη και στις καθημερινές της εμφανίσεις....

Ποιο είναι, όμως, το μυστικό της για πλούσια μαλλιά με όγκο; Η ίδια έχει αποκαλύψει πως  το μυστικό της είναι στο χτένισμα.
Συγκεκριμένα:
Όταν κάνει τα μαλλιά της ίσια, τότε δεν δίνει έμφαση στον όγκο, αλλά στην λάμψη. Προτιμά δηλαδή να είναι ολόισια και λαμπερά και να μην έχουν όγκο.
  Η Jessica σπάνια, όμως, προτιμά τα ολόισια μαλλιά. Η γνωστή ηθοποιός στις περισσότερες εμφανίσεις της προτιμά της ανάλαφρες, κυματιστές μπούκλες, καθώς τα μαλλιά της φαίνονται πιο πλούσια και το αποτέλεσμα πιο εντυπωσιακό. Φαίνεται, λοιπόν, πως η Sarah Jessica Parker έχει βρει ποιο είναι το ιδανικό χτένισμα για εκείνη και εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε!
Όταν πάλι θέλει να εντυπωσιάσει και να τραβήξει περισσότερο την προσοχή, τότε οι κότσοι είναι το αγαπημένο της χτένισμα. Η ίδια εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι έχει πυκνά μαλλιά και έτσι κάνει «περίεργους» και εντυπωσιακούς κότσους.

 
Αν, λοιπόν, δεν ξέρεις τι χτένισμα να κάνεις, τότε διάλεξε τι θέλεις να τονίσεις περισσότερο-όγκο,λάμψη, στιλ- και διάλεξε το ανάλογο χτένισμα που επιλέγει και η Sarah Jessica Parker σε κάθε εμφάνισή της!
ΠΗΓΗ joytv.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου