Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Αυτά είναι τα έπιπλα που χρειάζεται ένα μικρό σπίτι


small-house-decor

Δεν υπάρχει κανόνας διακόσμησης που να ορίζει πως ο μικρός χώρος περιορίζει τις διακοσμητικές σου...
δυνατότητες. Το μόνο που χρειάζεται το ντεκόρ ενός μικρού σπιτιού είναι ευελιξία και φαντασία και οι ακόλουθες ιδέες εγγυώνται το πιο πρακτικό και ευέλικτο αποτέλεσμα:
Το coffee table με τα πολλαπλά μικρά τραπεζάκια
nesting-table-deco-small-houseΟ πιο έξυπνος τρόπος για να έχετε ένα μικρό τραπέζι στο κέντρο του σαλονιού που θα μπορεί να εξυπηρετεί παράλληλα τις ανάγκες των ενοίκων αλλά και των καλεσμένων αφού κάτω από το κεντρικό τραπέζι βρίσκεται ένα ή δύο μικρότερα.
Eπενδύστε στα πουφ
poufs-small-houseΕξασφαλίζουν επιπρόσθετα καθίσματα όταν παραστεί ανάγκη. Μπορείτε να παίξετε με τα χρώματα και τα σχέδια τους και να τα αποθηκεύσετε κάτω από το coffee table.
Ράφια αντί για κομοδίνα
Floating-Shelves-small-houseΌταν στην κρεβατοκάμαρα δεν υπάρχει χώρος για κομοδίνο εγκαταστήστε ένα μικρό ράφι που θα αιωρείται στο ύψος που σας βολεύει.
Στερεώστε ένα μεγάλο καθρέφτη στον τοίχο 
large-mirror-small-house-2Οι μεγάλοι καθρέφτες αντανακλούν το φως και προσφέρουν το εφέ της επέκτασης του χώρου.
Hanging-Storage-small-houseΔεν υπάρχει χώρος για ντουλάπα; Εκμεταλλευτείτε και την πιο μικρή γωνιά του σπιτιού για να εγκαταστήσετε μια κρεμαστή ράγα για τα ρούχα.
Τραπεζάκι IKEA - Sprutt Collectionladder-shelves-with-baskets-small-houseΠρομηθευτείτε πολλά καλάθια που θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε περισσότερα αντικείμενα σε ένα αποθηκευτικό χώρο και παράλληλα να διακοσμήσετε όμορφα τα ράφια σας.
Επενδύστε σε ένα τραπεζάκι με ρόδες
Το συγκεκριμένο είδος τραπεζιού μπορεί να χρησιμέψει ως τραπέζι σερβιρίσματος ή ως τραπέζι του μπάνιου που παίρνετε μαζί σας στην κρεβατοκάμαρα όταν θέλετε να ετοιμαστείτε.
Τραπεζάκι IKEA – Sprutt Collection
Rolling-Carts-small-house
Under--Bed-Storage-small-houseΠρομηθευτείτε θήκες ή μεγάλα κουτιά αποθήκευσης για να εκμεταλλευτείτε το χώρο κάτω από το κρεβάτι.
Αποθήκευση προς τα πάνω
Όταν δεν υπάρχει χώρος για άπλωμα, βρίσκετε τα αντικείμενα όπου θα σας βοηθήσουν να επεκταθείτε προς τα πάνω.Stackable-Storage-small-house

ΠΗΓΗ http://www.thatslife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου