Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Οδηγός μόδας και στυλ μόνο για άνδρες!! Χτίσε το στυλ σου με τη βοήθεια του FW και ενός διάσημου fashion blogger!


andrikimoda19Η ανδρική μόδα τα τελευταία 2 χρόνια φαίνεται να έχει αρχίσει να παίρνει πολύ τα πάνω της με τους σχεδιαστές να...
ποντάρουν όλο και περισσότερα σε αυτό το κομμάτι της μόδας, που ήταν πιο πολύ στο περιθώριο, με τη γυναικεία μόδα να κατακλύζει το μυαλό των σχεδιαστών, των fashion editor, τις σελίδες των περιοδικών και τις σελίδες των social media. Ήρθε λοιπόν η ώρα που η ανδρική μόδα έρχεται στο προσκύνιο, μας προβληματίζει, μας ενδιαφέρει, μας μονοπωλεί σχεδόν κάθε σκέψη. Είναι το τώρα στη μόδα, ό,τι πιο φρέσκο υπάρχει και μας αρέσει, γιατί μέσα από αυτή τη μόδα εξελίσσεται και η γυναικεία μόδα αποκτώντας το δικό της χώρο στη μόδα του 2014, που αναμένεται να είναι καυτή! Βρισκόμαστε λοιπόν σε μία μεταβατική περίοδο που ξεκίνησε από το 2013 και αναμένεται να κορυφωθεί σε πολλά χρόνια από τώρα! Καινούρια σχέδια, καινούριες ιδέες, πολύ στυλ, και έμπνευση για δημιουργικότητα και ανάπτυξη του προσωπικού στυλ. Οι bloggers έχουν βοηθήσει πολύ σε αυτό, καθώς είναι ό,τι πιο hot υπάρχει αυτή τη στιγμή, καθώς πρόκειται για άτομα που αγαπάνε πολύ τη μόδα και μας δείχνουν ο καθένας με τον τρόπο του τα τόσα διαφορετικά της πρόσωπα.
andrikimoda

Το σημερινό άρθρο του FW λοιπόν, είναι αφιερωμένο στην ανδρική μόδα, μέσα από τα μάτια ενός fashion blogger. 

andrikimoda2

Τα αξεσουάρ είναι πολύ σημαντικά για έναν άνδρα, γιατί είναι αυτά που δίνουν στυλ και prestige σε κάθε του εμφάνιση. Ακόμα και αν τα ρούχα που επιλέγεις είναι από πιο οικονομικά brands, δεν έχει καμία σημασία, αρκεί να φοράς τη σωστή ζώνη, τα κατάλληλα παπούτσια, το ιδανικό γυαλί και ένα ιδιαίτερο ρολόι.

andrikimoda3
andrikimoda4

Αν θέλεις να ξεκινήσεις να χτίζεις το στυλ σου να ξέρεις πως υπάρχουν μερικά βασικά κομμάτια που καλό θα ήταν να αρχίσεις σιγά σιγά να τα αποκτάς. Αυτά είναι τα εξής:

#Tζιν σε διάφορα χρώματα

#Λευκά, μάυρα, γκρι φανελάκια (και σε δεύτερη φάση μπορείς να πάρεις και μερικά φανελάκια σε πιο έντονες αποχρώσεις)

#Πουκάμισα για να τα φοράς είτε κλειστά για πιο επίσημες εμφανίσεις είτε ανοιχτά με φανελάκια από μέσα για πιο casual εμφανίσεις

#T-shirts με διάφορα prints και έξυπνα logos

andrikimoda5
andrikimoda6

Αφού νοιώσεις σίγουρος με αυτό το πιο απλό στυλ, τότε μπορείς να αρχίσεις να το διαμορφώνεις προσθέτοντας και άλλα κομμάτια. Μπορείς για παράδειγμα να αγοράσεις 1-2 ιδιαίτερα blazers. Η αγαπημένη μας απόχρωση είναι το royal blue. Επίσης μπορείς να ενισχύσεις το στυλ σου με τσάντες σε διάφορα στυλ και μεγέθη. Αυτή τη στιγμή η μόδα προτάσσει τσάντες τύπου βαλιτσάκια ή και χαρτοφύλακες σε πιο casual κοψίματα για τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Μία επίσης πολύ καλή λύση είναι τα backpacks.

andrikimoda7
andrikimoda8

Tώρα το καλοκαίρι μπορείς να ποντάρεις και σε βερμούδες, που δίνουν στυλ, αρκεί να συνδυαστούν σωστά. Προσωπικά τις προτιμώ με boat shoes και γυμνό πόδι. Αν τη συνδυάσεις λοιπόν με boat shoes ή επσαντρίγιες, μπορείς να φορέσεις από πάνω ένα πουκάμισο ή ένα t-shirt.

andrikimoda9
andrikimoda10

Aπαραίτητο στοιχείο για μία επιτυχημένη ανδρική εμφάνιση, είναι και το άρωμα.  Φρόντισε να αγοράσεις ένα καλό άρωμα, που ταιριάζει σε σένα. Αν δεν έχεις ιδέα, ζήτα τη βοήθεια ενός φίλου ή μπορείς να ζητήσεις και τη βοήθεια ενός ειδικού στα καταστήματα καλλυντικών. Επίσης μπορείς απλά να το γκουγκλάρεις και να βρεις ποια αρώματα είναι τα πιο δυναμικά αυτή τη στιγμή.

 Καλό είναι όταν βρεις το άρωμα που σου ταιριάζει να μείνεις με αυτό για πολύ καιρό, γιατί το άρωμα είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει και μας δίνει ταυτότητα. Επίσης είαι κάτι που προσωπικά θεωρώ πολύ σημαντικό. 

‘Έναν εντυπωσιακό άνδρα τον καταλαβαίνεις πρώτα από τη μυρωδιά του και αφού τον μυρίσεις, τον κοιτάς και εξακριβώνεις την αίσθησή σου!’

andrikimoda11
andrikimoda12

Όσον αφορά τα παπούτσια υπάρχουν πολλά στυλ που είναι στη μόδα φέτος. Ανάλογα με το ύφος της εμφάνισης που θες να έχεις μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μοκασίνια, boat shoes, εσπαντρίγιες, πάνινα, αθλητικά, αλλά και πιο καλά παπούτσια.

andrikimoda13
andrikimoda14

Ένα άλλο βασικό σημείο που θα ήθελα να σταθώ είναι τα μαλλιά! Τα μαλλιά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο στυλ ενός άνδρα!Όταν αποφασίσεις λοιπόν να αλλάξεις το στυλ σου, ψάξε και βρες ποια χτενίσματα είναι στη μόδα τη δεδομένη στιγμή και επισκέψου ένα καλό κομμωτήριο. Δείξε στον κομμωτή τις επιλογές σου (αν θες μπορείς να τις τυπώσεις) και άστον να επιλέξει ποιο θα σου ταίριαζε καλύτερα.

andrikimoda15
andrikimoda16

andrikimoda17

Αν είσαι πολύ προχώ και έχεις κάνει όλα τα παραπάνω, τότε επιπλέον μπορείς να προσθέσεις μερικά βραχιόλια στους καρπούς σου (προτίμησε γήινες αποχρώσεις) ή και ένα δαχτυλίδι.

andrikimoda18
andrikimoda20
andrikimoda21

Τελευταίες πινελιές

Για να ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου, έχω την ανάγκη να σου δώσω μερικές συμβουλές ακόμα, επειδή η εμφάνιση δεν είναι η μόνη που κάνει έναν άνδρα εντυπωσιακό..υπάρχουν μερικά ακόμα κολπάκια που θα κάνουν όλες τις γυναίκες να πίνουν νερό στο όνομά σου.

#Έχεις δεν έχεις αυτοπεποίθηση, απέκτησέ την!! Δε νοείται σωστός άνδρας που να μη νοιώθει αυτοπεποίθηση και σίγουρος για τον εαυτό του. Είσαι αρσενικό for God’s sake!!

#Ευγένεια!! Είναι ένα προτέρημα που ΠΡΕΠΕΙ να αποκτήσεις. Είναι καλό να κάνεις κοπλιμέντα, να ανοίγεις πόρτες κλπ αλλά μην το παρακάνεις γιατί μετά πας στην κατηγορία του γλυκανάλατου, που καμία γυναίκα δεν εκτιμάει. Προσπάθησε απλά να είσαι ευγενικός μέσα σε λογικά πλαίσια.

#Λίγο attitude δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Οι γυναίκες λατρεύουν τους άνδρες που έχουν attitude αλλά και πάλι σε λογικά πλαίσια. Για παράδειγμα σε καμία γυναίκα δεν της αρέσει να τη γράφουν, αλλά επίσης δεν μας αρέσει ούτε να μας κοιτάτε όλη την ώρα μέσα στα μάτια!

ΠΗΓΗ http://fashionway.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου