Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Άντρας: Τι ΔΕΝ Θέλει!


Ποια γυναίκα ΔΕΝ πρέπει να είσαι, για να κερδίζεις στον έρωτα; Όπως υπάρχουν άντρες που λέμε οι γυναίκες, όχι, ποτέ μαζί του, έτσι υπάρχουν και γυναικεία χαρακτηριστικά που οι άντρες δεν τα αντέχουν. Μπορεί όλοι μας, άντρες και γυναίκες να έχουμε καλά και κακά στοιχεία, αλά υπάρχουν κάποιοι χαρακτήρες που υποφέρουν στον έρωτα, γιατί απλά δεν γίνεται...
να τα βρουν με το άλλο φύλο. Μα γιατί κάπως έγινε μια κακή αρχή, μα γιατί υπάρχει απειρία, δημιουργούνται πολλά εμπόδια και στην επικοινωνία, και τελικά στον ίδιο τον έρωτα. Για να δούμε λοιπόν, ποιοι είναι οι τύποι των γυναικών, που οι άντρες τις αγαπούν δύσκολα. Έως καθόλου. Έως ποτέ.
Η αυταρχική γυναίκα
Εννοούμε, πραγματικά αυταρχική. Δεν εννοούμε η γυναίκα που ξέρει το παιχνίδι της κατάκτησης και παίζει, αλλά ξέρει να κρατάει τις ισορροπίες. Όπως οι γυναίκες θέλουν ο άντρας να έχει μεν χαρακτήρα, αλλά να μην βγάζει αυταρχισμό, το ίδιο, και περισσότερο, θέλουν οι άντρες. Η αλήθεια είναι ότι τα όρια είναι λίγο δύσκολα. Πότε μπορείς να πατήσεις τη φωνή, γιατί έχεις δίκιο, και πότε γίνεσαι ένα πλάσμα που απλά θέλει να επικρατεί σε όλα; Δεν γίνεται – βέβαια – για να μην σε θεωρήσει κάποιος αυταρχική απλά να λες ναι σε όλα. Αλλά μάλλον, είναι θέμα τρόπου…
Η γυναίκα – παγίδα
Η γυναίκα που φαίνεται ότι άλλα λέει και άλλα εννοεί, που φαίνεται ότι θέλει να παγιδεύσει τον άντρα σε μια σχέση, δεν αρέσει καθόλου στους άντρες! Το να θεωρεί μια γυναίκα ότι ο άντρας είναι τόσο αφελής που δεν θα καταλάβει ότι το παίζει άνετη, αλλά δεν είναι, μπορεί και να την βγάλει στη μοναξιά! Αν είσαι άνετη, να το δείξεις. Αν δεν είσαι, αν δεν σου αρέσει μια σχέση που δεν ξέρεις από την αρχή που πάει, πάλι να το δείξεις. Αυτό, δεν είναι καθόλου κακό, και ίσα – ίσα που ο άντρας ο οποίος σε ενδιαφέρει, θα το εκτιμήσει. Αλλά το να παριστάνεις κάτι, μόνο και μόνο για να τον «δέσεις» και μετά να εμφανίζεσαι – σταδιακά – κάτι άλλο, δεν είναι σωστή τακτική.
Η γυναίκα που δεν κάνει έρωτα
Εννοείται, ότι το πότε θα προχωρήσεις με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, είναι δικό σου θέμα. Και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να σε πιέσει. Αλλά το αν θέλει μια γυναίκα να κάνει έρωτα, και απλά παίζει το παιχνίδι της αναμονής, ο άντρας το καταλαβαίνει και το αρέσει, τον ανάβει. Όπως επίσης – όμως – καταλαβαίνει και πότε μια γυναίκα δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τον έρωτα, και τον χρησιμοποιεί «αναγκαστικά», μόνο και μόνο για να έχει σχέση. Και αυτό το κομμάτι, έχει πολύ μεγάλη σημασία για τον άντρα.
Η γυναίκα που κριτικάρει συνέχεια
Η κριτική καλή είναι και χρήσιμη. Αλλά οι γυναίκες που εν κάνουν άλλη δουλειά, που συνέχεια έχουν να πουν το ένα και το άλλο στον άντρα που τους ενδιαφέρει, συνήθως μένουν με το ενδιαφέρον . Είναι ένα φαινόμενο καθαρά ψυχολογικό, όταν η γυναίκα ενδιαφέρεται για κάποιον άντρα, να εκδηλώνει ακριβώς αυτό το ενδιαφέρον με υπερβολική κριτική, καμιά φορά και απλά από αμηχανία: παριστάνει ότι κρίνει, για να μην φανεί πόσο πολύ θαυμάζει! Είναι όμως λάθος τακτική, γιατί απομακρύνει τον άντρα, τον βάζει σε θέση άμυνας συνέχεια, και αυτό δεν του αρέσει καθόλου!
Η γυναίκα  που παίζει με όλους
Εννοείται, ότι το φλερτ είναι ιερό! Αλλά αν ενδιαφέρεσαι για κάποιον άντρα, πρέπει να του δώσεις σήμα. Και το πρώτο σήμα που καταλαβαίνει και εκτιμάει, είναι η αποκλειστικότητα.  Μπορεί να είσαι πολύ όμορφη και πολύ γοητευτική και να σε θέλουν όλοι. Αλλά είναι καθαρά δικό σου θέμα να καταλάβει ο άντρας που σε νοιάζει, ότι εσύ δεν δίνεις δικαιώματα σε άλλους, από τη στιγμή που κάτι πάει να γίνει μεταξύ σας.

 Πηγη http://www.oroskopos.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου