Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Μακιγιάζ - μάθετε από τους επαγγελματίες

Μακιγιάζ - μάθετε από τους επαγγελματίες
Ένας οδηγός βήμα-βήμα για μακιγιάζ σαν επαγγελματικό


Μικρό μυστικό: τα κονσίλερ είναι το παν. Το σωστό κονσίλερ μπορεί...
να σας κάνει να φαίνεστε δέκα χρόνια νεότερη. Αξίζει λοιπόν τον κόπο να μάθετε να το χειρίζεστε τέλεια.
1 – Το μέικ απ κάνει καλό στο δέρμα: περιέχει συστατικά με αντιγηραντικές ιδιότητες, καθώς και συστατικά που ενυδατώνουν ή ελέγχουν τη λιπαρότητα. Επιλέξτε το κατάλληλο προϊόν για τις ανάγκες της επιδερμίδας σας και απλώστε το με πινέλο ή με τις άκρες των δακτύλων σας δουλεύοντάς το με απαλές κινήσεις για άψογο αποτέλεσμα.
2 – Μακιγιάζ για τα μάτια: για να εξοικονομήσετε χρόνο, επιλέξτε μονόχρωμη σκιά για τα μάτια, σε ουδέτερη απόχρωση, που αναδεικνύει το χρώμα των ματιών σας. Απλώστε τη σκιά με την άκρη του δακτύλου σας ξεκινώντας από το κέντρο του ματιού και σβήνοντάς την προς την άκρη των ματιών σας.


3 – Το τέλειο ρουζ: στο νεσεσέρ σας πρέπει απαραίτητα να υπάρχει bronzer και ρουζ. Με ένα μεγάλο πινέλο πούδρας, απλώστε το bronzer στα μάγουλα και το μέτωπό σας για να λάμπετε από υγεία. Στη συνέχεια, με το πινέλο του ρουζ, απλώστε το στα μήλα και προς τα πάνω, στους κροτάφους.
4 – Στους τόνους του δέρματός σας: απλώστε την πούδρα με το πινέλο και δουλέψτε την λίγο για να απλωθεί ομοιόμορφα. Το δέρμα σας θα διατηρήσει τη φρεσκάδα και τη ματ όψη του για περισσότερη ώρα. Αν θέλετε να φρεσκάρετε την πούδρα σας μέσα στη μέρα, χρησιμοποιήστε πρώτα ένα χαρτομάντιλο που θα τραβήξει τη λιπαρότητα και μετά απλώστε την πούδρα για να έχετε ενιαίο αποτέλεσμα.


 5 – Τέλεια χείλη: αν το ρουζ σας είναι σε αποχρώσεις του ροζ, τότε το ίδιο πρέπει να είναι και το χρώμα των χειλιών σας. Αν το ρουζ σας είναι σε ζεστές αποχρώσεις του ροδακινί, τότε το χρώμα των χειλιών σας πρέπει να έχει την απόχρωση του ζεστού ροδακινί/βερυκοκί. Η τεχνική αυτή σας χαρίζει ένα φυσικό look.


ΠΗΓΗ www.epithimies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου