Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Μεσοθεραπεία για λαμπερό δέρμα στη στιγμή

mesotherapia-gia-lampero-derma-sti-stigmi

Η άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για μια μικρή ανανέωση. Ο καλύτερος τρόπος... τη συγκεκριμένη περίοδο είναι η μεσοθεραπεία. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι γνωστή ήδη από το 1952 με άμεσα εμφανή αποτελέσματα. Απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες ανεξαρτήτου ηλικίας που θέλουν το δέρμα τους ορατά πιο λαμπερό, ενυδατωμένο και σφριγηλό. Η μεσοθεραπεία είναι ουσιαστικά ένας συγκεκριμένος τρόπος χορήγησης διαφόρων θεραπευτικών ουσιών, όπως βιταμίνες, αμινοξέα, υαλουρονικό, αντιοξειδωτικά και διάφορες άλλες, όλες πιστοποιημένες και απολύτως ασφαλείς. Η χορήγηση γίνεται ενδοδερμικά σε συγκεκριμένες αραιώσεις και αναλογίες, με πάρα πολύ λεπτές βελόνες (σαν του βελονισμού) με ειδική συσκευή ή χωρίς αυτήν.
Μ’ αυτόν τον τρόπο οι ουσίες περνούν βαθύτερα στην επιδερμίδα, εκεί όπου δεν μπορούν να διεισδύσουν οι κρέμες. Η όλη θεραπεία δεν πονά καθόλου. Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 30-40 λεπτά, ανάλογα με την περιοχή. Μετά την εφαρμογή δεν υπάρχει συνήθως κανένας ερεθισμός. Το ίδιο βράδυ είναι καλύτερα να μην πλυθείτε και να μην χρησιμοποιήσετε καμία κρέμα στην περιοχή όπου έγινε η εφαρμογή. Μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας ασχολίες αμέσως.
mesotherapia-gia-lampero-derma-sti-stigmi-
Η θεραπεία επαναλαμβάνεται ανάλογα με το πρόβλημα. Συνήθως χρειάζονται δύο με τρεις συνεδρίες σε διάστημα δύο μηνών, ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και το πρόβλημα που υπάρχει.
Τα σημεία στα οποία εφαρμόζεται η μεσοθεραπεία είναι το πρόσωπο, ο λαιμός και το ντεκολτέ, αλλά και τα χέρια με διαλύματα που έχουν αντιγηραντική, αντιοξειδωτική, ενυδατική και συσφικτική δράση. Μπορεί να εφαρμοστεί επίσης για την αντιμετώπιση των πανάδων με τη χρήση ειδικών λευκαντικών ουσιών.

Η ίδια θεραπεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης κατά της κυτταρίτιδας, σε περιοχές όπως οι γλουτοί και η κοιλιά. Στην μεσοθεραπεία για την κυτταρίτιδα χρησιμοποιούνται άλλου τύπου διαλύματα. Η δράση τους συνίσταται κυρίως στην λιποδιάλυση.
Με απλά λόγια η μεσοθεραπεία προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και ανάπλαση εκ των έσω. Φτάνει δηλαδή εκεί που καμία κρέμα δεν μπορεί να εισχωρήσει!
ΠΗΓΗ egynaika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου