Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ

Όταν πριν από πολλά χρόνια πρωτοπήγαμε στους Αγίους Τόπους, διαπιστώσαμε ότι όλα τα γκρουπ ακολουθούσαν συγκεκριμένα θρησκευτικά προγράμματα, που απέκλειαν όλα τα κοσμικά αξιοθέατα της περιοχής, που δεν είναι και λίγα. Υπήρχαν άνθρωποι μορφωμένοι που θα ήθελαν να δουν και κάτι περισσότερο, μια και οι Άγιοι Τόποι είναι μια περιοχή πανάρχαιη, με ιστορία που δεν τη βάζει ο νους του ανθρώπου.
Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε τους Αγίους Τόπους προσιτούς στον καλλιεργημένο Έλληνα, που πέρα από το προσκύνημα και το τάμα ζωής, θέλει να πάει εκεί για δει και να ζήσει πρωτόγνωρες εμπειρίες.
Πρόκειται λοιπόν, για ένα πλήρες ταξίδι που θα μας φέρει σε επαφή με τους Άγιους Τόπους, αλλά και με το σύγχρονο Ισραήλ. Θα διασχίσουμε τις ιστορικές περιοχές της Γαλιλαίας, της Ιουδαίας, της Σαμάρειας και της Παλαιστίνης, θα πάμε σε γνωστούς και άγνωστους θρησκευτικούς τόπους, θα μάθουμε για την ιστορία του παγκόσμιου αυτού προορισμού.  
Θα επισκεφθούμε μουσεία παγκόσμιας εμβέλειας στα Ιεροσόλυμα και το Τελ Αβίβ και πέρα από τα γνωστά προσκυνήματα, θα γνωρίσουμε τις ιστορικές πόλεις της Καισάρειας και της Άκρας.
Το μεστό πρόγραμμα που έχουμε φτιάξει, έχει καταρτιστεί ειδικά για τον ταξιδιώτη, που θέλει να μάθει κάτι περισσότερο από ένα κοινό τουρίστα. Περιλαμβάνει ότι πιο παραστατικό και γεμάτο έχει να επιδείξει η χώρα: Αρχαιολογικές τοποθεσίες, μοναστήρια, κάστρα, μεσαιωνικές συνοικίες, παζάρια, μουσεία, που θα γνωρίσουμε μέσα από εμπεριστατωμένες ξεναγήσεις και οδοιπορικά.
Ένα πρόγραμμα σωστά διαμορφωμένο, με μεστές επισκέψεις σε μνημεία, μουσεία και θρησκευτικούς χώρους, που θα ευχαριστήσει και τον πιο δύσκολο ταξιδιώτη.http://www.kanon.grhttp://www.kanon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου