Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Παύλοβα η αιθέρια

Παύλοβα η αιθέρια
recipe image
  Περιγραφή Αέρινο γλυκό,  σαν πούπουλο!
  • 6 ασπράδια αυγού.
  • 200 γραμμάρια... ζάχαρη.
  • 200 γραμμάρια άχνη.
  • Άλλα 50 γραμμάρια άχνη.
  • 250 κρέμα γάλακτος.
  • 1 κιλό φράουλες.
Οδηγίες
  1. Χτυπάμε τα ασπράδια με την ζάχαρη σε μέτρια ταχύτητα. Σταματάμε και ανακατεύοντας με σπάτουλα προσθέτουμε την άχνη λίγη-λίγη.
  2. Βάζουμε σε ρηχό ταψί με λαδόκολλα την μαρέγκα σε στρογγυλό σχήμα. Ψήνουμε 4 ώρες σε θερμοκρασία 90 βαθμών. Αφήνουμε να κρυώσει μέσα στον σβηστό φούρνο.
  3. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σφιχτή κρέμα δίχως ζάχαρη. Την προσθέτουμε επάνω στην παύλοβα.
  4. Χωρίζουμε τις φράουλες στην μέση ,και βάζουμε τις ομοιόμορφες επάνω στην τούρτα, φυσικά αφου τις καθαρίσουμε.
  5. Τις υπόλοιπες τις περνάμε από το μούλτι και τις βράζουμε για λίγα λεπτά με τα άλλα 50 γραμμάρια άχνης.
  6. Αφού κρυώσει η σάλτσα γαρνίρουμε μαυτήν την Παύλοβα μας! Τρώγεται φρέσκια.
  7. Λίγα μυστικά ακόμα
  8. Η συνταγή είναι του Παρλιάρου.
Προστέθηκε από Ε.Φ., Παρασκευή, 22 Μάρτιος 2013
none
Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
ΠΗΓΗ www.mageirikesdiadromes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου