Παύλοβα η αιθέρια
Οδηγίες
- Χτυπάμε τα ασπράδια με την ζάχαρη σε μέτρια ταχύτητα. Σταματάμε και ανακατεύοντας με σπάτουλα προσθέτουμε την άχνη λίγη-λίγη.
- Βάζουμε σε ρηχό ταψί με λαδόκολλα την μαρέγκα σε στρογγυλό σχήμα. Ψήνουμε 4 ώρες σε θερμοκρασία 90 βαθμών. Αφήνουμε να κρυώσει μέσα στον σβηστό φούρνο.
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σφιχτή κρέμα δίχως ζάχαρη. Την προσθέτουμε επάνω στην παύλοβα.
- Χωρίζουμε τις φράουλες στην μέση ,και βάζουμε τις ομοιόμορφες επάνω στην τούρτα, φυσικά αφου τις καθαρίσουμε.
- Τις υπόλοιπες τις περνάμε από το μούλτι και τις βράζουμε για λίγα λεπτά με τα άλλα 50 γραμμάρια άχνης.
- Αφού κρυώσει η σάλτσα γαρνίρουμε μαυτήν την Παύλοβα μας! Τρώγεται φρέσκια.
- Λίγα μυστικά ακόμα
- Η συνταγή είναι του Παρλιάρου.
none
Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
ΠΗΓΗ www.mageirikesdiadromes.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου