Οδηγίες
- Αφήνουμε τουλάχιστον 8 ώρες έξω από το ψυγείο τα αυγά μας.
- Βάζουμε το νερό στην φωτιά σε χαμηλή θερμοκρασία, διαλύουμε σαυτό την μπογιά μέσα σε ένα μικρό κομμάτι τούλι η γάζα. Προσθέτουμε και το ξύδι. Ανακατεύουμε καλά, και αρχίζουμε να προσθέτουμε τα αυγά με το κουτάλι ένα-ένα ,και προσεχτικά για να μην χτυπήσουν μεταξύ τους.
- Τ΄αφήνουμε να βράσουν σε πολύ χαμηλή φωτιά τουλάχιστον 1/2 ώρα.
- Τα βγάζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο, τα γυαλίζουμε με γάζα βουτηγμένη σε λάδι.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η πολύ χαμηλή θερμοκρασία είναι εγγύηση ότι θα βγάλουμε γερά τα αυγά μας από την κατσαρόλα.
ΠΗΓΗ www.mageirikesdiadromes.gr
none
Περιγραφή
Πολλές οι παραλλαγές για τα αυγά της Λαμπρής ,όμως τα κόκκινα είναι αυτά της παράδοσης!
Συστατικά
ΠΗΓΗ www.mageirikesdiadromes.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου