Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΩΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ


ΥΛΙΚΑ:

1 ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΨΗΜΕΝΟ
1 ΜΑΡΟΥΛΙ ΚΑΤΣΑΡΟ 
1 ΚΟΥΠΑ ΚΡΟΥΤΟΝ
1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΡΟΚΑ (ΤΑ ΤΡΥΦΕΡΑ ΦΥΛΛΑ)
4 ΚΟΥΤ. ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
½ ΚΟΥΤ. ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΕΛΙ
ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ-ΗΛΙΟΣΠΟΡΟ-ΣΤΑΦΙΔΕΣ-ΚΑΡΥΔΙΑ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ  ΤΙΣ 4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΤΟ ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ, ΤΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΜΕΛΙ,ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ.
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΩΣ .
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΛΑΤΙΕΡΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΛΕΤΑΚΙ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΡΟΥΤΟΝ .
 ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΤΙΕΡΑ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ.
  ΠΗΓΗ www.magirema.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου