Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Σκορδαλιά με ψωμί και καρύδι

Σκορδαλιά με ψωμί και καρύδι
ΥλικάΜισό κιλό μπαγιάτικο ψωμί
60 γραμμάρια τριμμένα καρύδια
4 σκελίδες σκόρδο
4 κουταλιές σούπας ξίδι
Μισή κούπα ελαιόλαδο
Μισό κουταλάκι αλάτι
1 πρέζα πιπέρι 
Εκτέλεση
Παίρνουμε την ψίχα από το ψωμί, το κόβουμε και το βάζουμε σε νερό να μουλιάσει. Στη συνέχεια χτυπάμε σε γουδί τα καθαρισμένα σκόρδα με το αλάτι μέχρι να γίνουν αλοιφή και προσθέτουμε σιγά σιγά το ψωμί που έχουμε στραγγίξει, το ελαιόλαδο,τα καρύδια και το ξύδι συνεχίζοντας να χτυπάμε.
ΠΗΓΗ www.sidagi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου