Το διαχρονικό θαλασσινό βελούδο του «Βασίλαινας».
Υλικά (για 8-10 άτομα)
100 γρ. ψίχα ψωμιού μουσκεμένη80 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
100 γρ. λευκός ταραμάς
225 γρ. ελαιόλαδο
200 ml ηλιέλαιο
85 ml χυμός λεμονιού
Παρασκευή
Στο μπλέντερ χτυπάμε όλα τα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο, το ηλιέλαιο και το λεμόνι.Μόλις γίνουν ένα πηχτό μείγμα, ρίχνουμε τα λάδια σε σταθερή συνεχή ροή, χαμηλώνοντας λίγο την ταχύτητα του μπλέντερ. Στο τέλος ρίχνουμε και το λεμόνι.
Διατηρείται στο ψυγείο για 2 μέρες.
ΠΗΓΗ www.athinorama.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου