15-30'
Εύκολο
Όταν η Λατινική Αμερική συνάντησε την Ελλάδα.
Σιγουρέψου ότι έχεις:
- 1 κούπα κινόα
- 1 κρεμμύδι
- 1 πράσο
- 250 γρ. σπαράγγια
- 1 κούπα αρακά
- 1/3 κούπας τσίπουρο
- 1-2 σκελίδες σκόρδο
- Ελαιόλαδο Άλτις παραδοσιακό
- αλάτι, πιπέρι
- Κάρυ
- 1 μερίδα "Σπιτικό" ζωμό λαχανικών Knorr
Ξεκινάμε!
- 1 Ρίξε σε μια κατσαρόλα τα ψιλοκομμένα σπαράγγια, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το σκόρδο και το ψιλοκομμένο πράσο και σοτάρισέ τα με
ελαιόλαδο
- 2 Στη συνέχεια, πρόσθεσε την κινόα και τον αρακά και καρύκευσε με αλάτι, πιπέρι και κάρυ. Αφού τα ανακατέψεις καλά, σβήσε με το τσίπουρο.
- 3 Αφού το κάνεις αυτό, ρίξε μέσα στην κατσαρόλα 3 κούπες νερό και το ζωμό λαχανικών και ανακάτεψε.
- 4 Όταν βεβαιωθείς ότι το φαγητό έχει τραβήξει το ζουμί του, κατέβασε την κατσαρόλα από τη φωτιά και άσε το φαγητό λίγο να κρυώσει.
- 5 Τα σπαράγγια με κινόα και τσίπουρο είναι έτοιμα για σερβίρισμα. Αν θες μπορείς να προσθέσεις και κάπαρη.
Καλή όρεξη!
ΠΗΓΗ cookoo.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου