15-30'
Εύκολο
Δεν ακούγεται πολύ ρομαντικό αυτό το φαγητό;
Σιγουρέψου ότι έχεις:
- 1½ φλιτζάνι γάλα
- 1½ φλιτζάνι τριμμένη κεφαλογραβιέρα
- 1 φλιτζάνι τριμμένη γκοργκοντζόλα ή ροκφόρ
- 1 φλιτζάνι τριμμένο κίτρινο τυρί τύπου Ολλανδίας
- 1½ φλιτζάνι τριμμένη μοτσαρέλα ή χαλούμι
- 1½ Pummaro Ψιλοκομμένο
- 1 μερίδα "Σπιτικό ζωμό" βοδινού
- 200 γρ. Βιτάμ Culinesse
- 400 γρ. Φιογκάκια
Ξεκινάμε!
- 1 Βράσε τα φιογκάκια με τον σπιτικό ζωμό βοδινού σε μια κατσαρόλα, στράγγιξέ τα και άφησέ τα κάπου που να μη τα φτάνουν μικρά παιδιά, γάτες και πεινασμένοι άνθρωποι.
- 2 Βάλε το
Pummaro
- 3 Τώρα πρόσθεσε στην κατσαρόλα τα φιογκάκια, ανακάτεψε το μείγμα, άδειασέ το σε ένα πυρίμαχο σκεύος, περίχυσέ το με το υπόλοιπο Bιτάμ Culinesse και ψήσε τα φιογκάκια με τη ροζ σάλτσα τους για 15-20 λεπτά σε φούρνο προθερμασμένο στους 200°C.
Καλή όρεξη!
ΠΗΓΗcookoo.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου