Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Πατάτες γιαχνί με φέτα


Χρόνος προετοιμασίας: 40 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: εύκολο

Υλικά για 6 άτομα:

1 κιλό πατάτες καθαρισμένες
και κομμένες σε χοντρά κομμάτια
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 φλ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ντοματοπελτέ
2 δαφνόφυλλα
2 ξυλάκια κανέλα
300 γρ. φέτα
1 κ.γ. αλάτι

Εκτέλεση:

Αχνίζουμε τα κρεμμύδια με το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά. Ρίχνουμε τις πατάτες και τις ανακατεύουμε απαλά. Προσθέτουμε στο φαγητό δυο ποτήρια ζεστό νερό, το ντοματοπελτέ αραιωμένο σε λίγο νερό, τη δάφνη την κανέλα και το αλάτι. Σκεπάζουμε τη κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 35 λεπτά μέχρι να γίνουν οι πατάτες και να μείνουμε με το λάδι τους. Όσο είναι ζεστό το φαγητό θρυμματίζουμε από πάνω τη φέτα και σερβίρουμε.

 ΠΗΓΗ www.missbloom.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου