|
||||||||
1 κιλό μοσχαρίσια σπάλα η ποντίκι κομμένη σε μέτρια κομμάτια · 1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας · 6 λευκά μανιτάρια · 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες · 1 πράσο ψιλοκομμένο · 1 κλωνάρι σελερυ ψιλοκομμένο · 200 γρ.Λαχανο άσπρο ψιλοκομμένο · 1 φλιτζ του τσαγιού κριθαράκι χονδρό · ½ φλιτζ του τσαγιού ελαιόλαδο · 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο · ½ σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη · Knorrσπιτικό ζωμό βοδινού · φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και ανάλογο αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μία καυτή κατσαρόλα, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα
κομματάκια του κρέατος. Στη συνέχεια βάζουμε όλα τα λαχανικά ,
ανακατεύοντάς μέχρι να ροδίσουν όλα ομοιόμορφα.Ρίχνουμε 8 φλιτζάνια του τσαγιού νερό, τον πέλτε, τον σπιτικό ζωμό
βοδινού, το κριθαράκι, το πιπέρι και το αλάτι , και σιγοβράζουμε για 30
λεπτά με μισοσκεπασμένη την κατσαρόλα μέχρι να μαλακώσουν το κρέας και
το κριθαράκι.Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και σερβίρουμε τρίβοντας από πάνω μαύρο πιπέρι.Tip: Μπορείτε να προσθέσετε μέσα στη σούπα μικρά ντοματίνια τσέρι για περισσότερη γεύση και χρώμα.
ΠΗΓΗ knorr.gr |
||||||||
Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014
Κρεατόσουπα με χειμωνιάτικα λαχανικά
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου