Κοτόπουλο με σάλτσα τομάτας
Σιγουρέψου ότι έχεις:
- 2 στήθη κοτόπουλου
- Ελαιόλαδο
- 1 ποτηράκι μαυροδάφνη
- 200 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη σε λάδι
- 1 σπιτική τομάτα Pummaro
- Aλάτι και πιπέρι
Ξεκινάμε!
- 1 Σόταρε τα φιλέτα και το κρεμμύδι σε λίγο
ελαιόλαδο
σε μέτρια φωτιά, ώστε να ψηθούν, χωρίς όμως να καούν. Σβήσε με τη μαυροδάφνη και πρόσθεσε τα μανιτάρια και το σκόρδο.
- 2 Αφού σοταριστούν για 10 λεπτά, ρίξε το
Pummaro
, αλατοπιπέρωσε και πρόσθεσε λίγο ακόμα ελαιόλαδo.
- 3 Άφησε
τα φιλέτα να ψηθούν σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά περίπου και σέρβιρε
ραντίζοντας κάθε κομμάτι κοτόπουλου με επιπλέον ελαιόλαδo.
Καλή όρεξη!
ΠΗΓΗ cookoo.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου