Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Κοτόπουλο με σάλτσα τομάτας

Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • 2 στήθη κοτόπουλου
  • Ελαιόλαδο
  • 1 ποτηράκι μαυροδάφνη
  • 200 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη σε λάδι
  • 1 σπιτική τομάτα Pummaro
  • Aλάτι και πιπέρι

Ξεκινάμε!

  • 1 Σόταρε τα φιλέτα και το κρεμμύδι σε λίγο ελαιόλαδο
    σε μέτρια φωτιά, ώστε να ψηθούν, χωρίς όμως να καούν. Σβήσε με τη μαυροδάφνη και πρόσθεσε τα μανιτάρια και το σκόρδο.
  • 2 Αφού σοταριστούν για 10 λεπτά, ρίξε το Pummaro
    , αλατοπιπέρωσε και πρόσθεσε λίγο ακόμα ελαιόλαδo.
  • 3 Άφησε τα φιλέτα να ψηθούν σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά περίπου και σέρβιρε ραντίζοντας κάθε κομμάτι κοτόπουλου με επιπλέον ελαιόλαδo.
Καλή όρεξη!
 ΠΗΓΗ cookoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου