15-30'
Εύκολο
Ένα γευστικό ταξίδι στη χώρα του πάθους!
Σιγουρέψου ότι έχεις:
- 6 χωριάτικα λουκάνικα
- 1 ½ κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα (μόνο το πράσινο μέρος)
- 1 σπιτικό ζωμό Knorr κότας
- 1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης & 1 πράσινη πιπεριά κέρατο κομμένες σε λωρίδες
- 400 γρ. κλασικό ντοματάκι Pummaro ψιλοκομμένο
- 1 ποτήρι κόκκινο κρασί ξηρό
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λάδι
Ξεκινάμε!
- 1 Βράσε τα χωριάτικα λουκάνικα μαζί με το σπιτικό ζωμό Knorr κότας σε μια μικρή κατσαρόλα για 15 λεπτά.
- 2 Σε μια άλλη κατσαρόλα βάλε το
λάδι
- 3 Στη συνέχεια πρόσθεσε τα λουκάνικα, το ψιλοκομμένο ντοματάκι, το κρασί και αλατοπιπέρωσε.
- 4 Άστα τώρα να σιγοβράσουν για 20 λεπτά περίπου χωρίς να σκεπάσεις την κατσαρόλα με καπάκι.
- 5 Αυτό ήταν, τα Αργεντινικα χωριάτικα λουκάνικα Pomarola είναι έτοιμα για σερβίρισμα.
Καλή όρεξη!
ΠΗΓΗ cookoo.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου