Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Αργεντίνικα χωριάτικα λουκάνικα Pomarola

15-30'
Εύκολο
Ένα γευστικό ταξίδι στη χώρα του πάθους!
Αργεντίνικα χωριάτικα λουκάνικα Pomarola

     Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • 6 χωριάτικα λουκάνικα
  • 1 ½ κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα (μόνο το πράσινο μέρος)
  • 1 σπιτικό ζωμό Knorr κότας
  • 1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης & 1 πράσινη πιπεριά κέρατο κομμένες σε λωρίδες
  • 400 γρ. κλασικό ντοματάκι Pummaro ψιλοκομμένο
  • 1 ποτήρι κόκκινο κρασί ξηρό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Λάδι

     Ξεκινάμε!

  • 1 Βράσε τα χωριάτικα λουκάνικα μαζί με το σπιτικό ζωμό Knorr κότας σε μια μικρή κατσαρόλα για 15 λεπτά.
  • 2 Σε μια άλλη κατσαρόλα βάλε το λάδι
    και τσιγάρισε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές.
  • 3 Στη συνέχεια πρόσθεσε τα λουκάνικα, το ψιλοκομμένο ντοματάκι, το κρασί και αλατοπιπέρωσε.
  • 4 Άστα τώρα να σιγοβράσουν για 20 λεπτά περίπου χωρίς να σκεπάσεις την κατσαρόλα με καπάκι.
  • 5 Αυτό ήταν, τα Αργεντινικα χωριάτικα λουκάνικα Pomarola είναι έτοιμα για σερβίρισμα.
       Καλή όρεξη!
       ΠΗΓΗ cookoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου