Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 20 λεπτά
Για 4 Άτομα
Υλικά:
- 400g Νουντλς Αβγών BLUE DRAGON
- 2 κγ Αλάτι
- 1 κσ Λάδι, για τηγάνισμα
- 400g Γαρίδες, καθαρισμένες και βρασμένες
- 5 κσ Τσίλι Ντιπ Ταϊλάνδης BLUE DRAGON
- 2 Λάιμ, χυμός
- 3 Φρέσκα Κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 200ml Γάλα Καρύδας BLUE DRAGON
- 1 κγ Κορν Φλάουερ, διαλυμένο σε λίγο νερό
- Βράστε τα νουντλς σε άφθονο νερό για 3 λεπτά. Στραγγίστε και αφήστε στην άκρη.
- Ζεστάνετε το λάδι στο γουόκ και σοτάρετε τις γαρίδες για 30 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια προσθέστε το τσίλι ντιπ Ταϋλάνδης, το χυμό των λάιμ και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και συνεχίζετε για 1 λεπτό.
- Προσθέστε το γάλα καρύδας και το κορν φλάουρ (διαλυμένο σε λίγο νερό).
- Μόλις πάρει μια βράση, προσθέστε τα νουντλς και ανακατέψτε μέχρι να ζεσταθούν όλα καλά και σερβίρετε.
- ΠΗΓΗwww.flavour-factory.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου