Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Κόκκινο Κάρυ Ταϋλάνδης με Γαρίδες και Νουντλς

Εκτύπωση E-mail

Thai_red_curry_with_shrimps_and_noodles
     Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά
     Χρόνος Μαγειρέματος: 20 λεπτά
     Για 4 Άτομα

      Υλικά:


Εκτέλεση: 

  1. Ζεστάνετε το λάδι στο γουόκ. Προσθέστε το μπρόκολο, τα κόκκινα κρεμμύδια, τη κόκκινη πιπεριά και σοτάρετε για 3 λεπτά.
  2. Προσθέστε μερικές κουταλιές της σούπας νερό. Συνεχίστε το σοτάρισμα μέχρι να μαλακώσουν λίγο τα λαχανικά χωρίς όμως να παραμαγειρευτούν.
  3. Σπρώξτε τα λαχανικά στις άκρες του γουόκ. Προσθέστε άλλες 2 κουταλιές της σούπας νερό στο κέντρο, προσθέστε τον πολτό κάρυ και μαγειρέψτε μέχρι να γίνει σα σιρόπι. 
  4. Προσθέστε το γάλα καρύδας, τη ζάχαρη και τη σάλτσα ψαριών και ανακατεύουμε μαζί με τα λαχανικά.
  5. Προσθέστε τα νουντλς, τις γαρίδες και το χυμό λεμονιού και ανακατέψτε μέχρι δέσουν. Σερβίρετε αμέσως.
  6. ΠΗΓΗwww.flavour-factory.gr
    Εκτύπωση E-mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου