Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 20 λεπτά
Για 4 Άτομα
Υλικά:
- 2 κσ Ηλιέλαιο
- 400g Μπρόκολο
- 2 Κρεμμύδια κόκκινα, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 2 Πιπεριές κόκκινες, κομμένες σε λωρίδες
- 2 κγ Πολτός Κόκκινου Κάρυ BLUE DRAGON
- 400ml Γάλα Καρύδας BLUE DRAGON
- 1 κσ Ζάχαρη άχνη
- 1 κσ Σως Ψαριών BLUE DRAGON
- 4 μερίδες Νουντλς Αβγών BLUE DRAGON , βρασμένα σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας
- 250g Γαρίδες, καθαρισμένες και βρασμένες
- Λίγος χυμός Λεμονιού
Εκτέλεση:
- Ζεστάνετε το λάδι στο γουόκ. Προσθέστε το μπρόκολο, τα κόκκινα κρεμμύδια, τη κόκκινη πιπεριά και σοτάρετε για 3 λεπτά.
- Προσθέστε μερικές κουταλιές της σούπας νερό. Συνεχίστε το σοτάρισμα μέχρι να μαλακώσουν λίγο τα λαχανικά χωρίς όμως να παραμαγειρευτούν.
- Σπρώξτε τα λαχανικά στις άκρες του γουόκ. Προσθέστε άλλες 2 κουταλιές της σούπας νερό στο κέντρο, προσθέστε τον πολτό κάρυ και μαγειρέψτε μέχρι να γίνει σα σιρόπι.
- Προσθέστε το γάλα καρύδας, τη ζάχαρη και τη σάλτσα ψαριών και ανακατεύουμε μαζί με τα λαχανικά.
- Προσθέστε τα νουντλς, τις γαρίδες και το χυμό λεμονιού και ανακατέψτε μέχρι δέσουν. Σερβίρετε αμέσως.
- ΠΗΓΗwww.flavour-factory.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου