Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 16 λεπτά
Για 4 άτομα
Υλικά:
Εκτέλεση:
Χρόνος Μαγειρέματος: 16 λεπτά
Για 4 άτομα
Υλικά:
- 2 στήθη Κοτόπουλου (χωρίς πέτσα)
- 175g Νουντλς Αβγών BLUE DRAGON
- 1 μεγάλο Μαρούλι ή ένα μέτριο Κινέζικο Λάχανο
- 50g Μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 8 φρέσκα Κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
- 1 κίτρινη Πιπεριά κομμένη σε λεπτές φέτες
- 2 κσ Κορίανδρος Αλεσμένος
- Χυμός 1 Λάιμ
- 2 κσ Ελαιόλαδο
- 2 κσ Σως Σόγιας BLUE DRAGON
- 2 κσ Νερό
- 2 κγ Τζίντζερ Αλεσμένο BLUE DRAGON
Εκτέλεση:
- Προθερμάνετε το γκριλ σε υψηλή θερμοκρασία. Αλατοπιπερόστε το κοτόπουλο και ψήστε το και από τις δύο πλευρές για 10-12 λεπτά. Έπειτα κόψτε το σε λεπτές φέτες.
- Εν τω μεταξύ, βράστε τα νουντλς για 4 λεπτά και ξεπλύνετε τα για λίγο κάτω από τρεχούμενο κρύο νερό.
- Ανακατέψτε τα λαχανικά σε ένα μπολ και προσθέστε το κοτόπουλο, τον κορίανδρο και τα νουντλς.
- Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε τα υλικά για το ντρέσινγκ και ρίξτε το πάνω από τη σαλάτα ανακατεύοντας καλά
- .ΠΗΓΗ www.flavour-factory.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου