Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 30 λεπτά
Για 5 άτομα
Υλικά:
Εκτέλεση:
Χρόνος Μαγειρέματος: 30 λεπτά
Για 5 άτομα
Υλικά:
- 1 Κινέζικο Λάχανο
- 250g Χοιρινός κιμάς
- 120g Μανιτάρια Πλευρώτους, τεμαχισμένα
- 2 κσ Πολτός Πράσινου Κάρυ BLUE DRAGON
- 3 φρέσκα Κρεμμυδάκια
- 25g Αρακάς, κατεψυγμένος
- 75g Βλαστάρια Φασολιών BLUE DRAGON
Εκτέλεση:
- Αφαιρέστε τα εξωτερικά φύλλα από το κινέζικο λάχανο και κρατήστε τα στην άκρη. Έπειτα κόψτε την καρδιά του λάχανου σε λεπτές λωρίδες.
- Τοποθετείτε τα φύλλα σε βραστό νερό για 10 δευτερόλεπτα και μετά βυθίστε τα αμέσως σε κρύο νερό. Στεγνώστε τα ακουμπώντας τα απαλά με χαρτί κουζίνας.
- Σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι, τσιγαρίστε τον κιμά για 6-8 λεπτά.
- Κατόπιν προσθέστε τα μανιτάρια, τον πολτό πράσινου κάρυ, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τον αρακά, τα βλαστάρια φασολιών και το κομμένο κινέζικο λάχανο και ανακατέψτε.
- Πάρτε μια κουταλιά από τη γέμιση και τοποθετείστε πάνω σε ένα ολόκληρο φύλλο κινέζικου λάχανου που είχατε στην άκρη.
- Τυλίξτε σαν δεματάκι και κλείστε με οδοντογλυφίδα.
- Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.
- Βάλτε τα σε μια κατσαρόλα και μαγειρέψτε τα για 15-20 λεπτά.
- Σερβίρετε με ρύζι.
- ΠΗΓΗ www.flavour-factory.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου