Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά
Για 3-4 Άτομα
Υλικά:
-2Χ200gΣωςΙαπωνικού
Κάρυ
-80g Panko (Ιαπωνικήτριμμένη φρυγανιά)
Αν θέλετε, μπορείτε να αντικαταστήσετε το κοτόπουλο με ποικιλία λαχανικών για μια χορτοφαγική πρόταση .ΠΗΓΗ www.flavour-factory.gr
Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά
Για 3-4 Άτομα
Υλικά:
- 1 Katsu Curry Κιτ BLUE DRAGON , που περιέχει:
-2Χ200gΣωςΙαπωνικού
Κάρυ
-80g Panko (Ιαπωνικήτριμμένη φρυγανιά)
- 4 στήθη Κοτόπουλου
- 3-4 κσ Αλεύρι
- 2 Αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
- φυτικό Λάδι (για τηγάνισμα)
Σε αλατισμένο νερό που βράζει, προσθέστε το ρύζι και σιγοβράστε για 15-20 λεπτά. Βγάλτε το από τη κατσαρόλα και στραγγίστε καλά.
- Εντωμεταξύ, κόψτε κάθε στήθος κοτόπουλου στη μέση οριζόντια, πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι και αλευρώστε.
- Βουτήξτε τα στα χτυπημένα αυγά και «τυλίξτε» τα στην αφράτη τριμμένη φρυγανιά Panko.
- Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι ή φριτέζα.
- Τηγανίστε το κοτόπουλο μέχρι να ψηθεί και να ροδίσει.
- Αφήστε το σε λίγο χαρτί κουζίνας να στραγγίσει το επιπλέον λάδι και κόψτε το σε φέτες.
- Σε μια μικρή κατσαρόλα, ζεστάνετε τη σως curry μέχρι να πάρει μια σύντομη βράση.
- Σερβίρετε τις φέτες του κοτόπουλου πάνω σε ένα στρώμα από ρύζι και περιχύστε με τη ζεστή σάλτσα curry.
Αν θέλετε, μπορείτε να αντικαταστήσετε το κοτόπουλο με ποικιλία λαχανικών για μια χορτοφαγική πρόταση .ΠΗΓΗ www.flavour-factory.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου