Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΓΙΑΠΟΝΕΖΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Μοσχαράκι Teriyaki Stir fryΜοσχαράκι Teriyaki Stir fry

       Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά
       Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπτά
        Για 2 Άτομα 
        Υλικά:
          2 κσ φυτικό Λάδι
          Εκτέλεση:
  1. Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα γουόκ και σοτάρετε την μπριζόλα σε δυνατή φωτιά ανακατεύοντας για 1-2 λεπτά. Απομακρύνετε την με μια τρυπητή κουτάλα και αφήστε την στην άκρη.
  2. Στο υπόλοιπο λάδι ροδίστε τα κάσιους για 1 λεπτό. Απομακρύνετε την με μια τρυπητή κουτάλα και αφήστε τα σε χαρτί κουζίνας.
  3. Προσθέστε το Σουσαμέλαιο BLUE DRAGON και τα μανιτάρια στο γουόκ και σοτάρετε για 2 λεπτά. Κατόπιν προσθέστε τη ζάχαρη, τη Σως Σόγιας Light BLUE DRAGON με 2 κουταλιές της σούπας νερό και συνεχίστε για 1 λεπτό.
  4. Τέλος προσθέστε τη Teriyaki Stir-Fry Σως BLUE DRAGON στο γουόκ, το μοσχαράκι, το σπανάκι και τα κάσιους. Σοτάρετε μέχρι το σπανάκι να μαραθεί και στη συνέχεια σερβίρετε σε ένα πιάτο με ρύζι γαρνίροντας με λίγα χοντροκομμένα κάσιους.
  5. ΠΗΓΗ www.flavour-factory.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου