Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπτά
Για 4 Άτομα
Υλικά:
- Λαχανικά ανάμικτα (όπως μανιτάρια, πιπεριές, μωρά καλαμπόκια, σπαράγγια, πράσινα φασόλια και γλυκοπατάτα)
- 1 πακέτο Τεμπούρα BLUE DRAGON
- 225ml Νερό, παγωμένο
- φυτικό Λάδι, για βαθύ τηγάνισμα
Εκτέλεση:
- Πλένουμε τα λαχανικά. Τις πιπεριές και τις γλυκοπατάτες τις κόβουμε σε λωρίδες, ενώ τα υπόλοιπα ολόκληρα, αν δεν είναι πολύ μεγάλα.
- Αναμίξτε το μίγμα Τεμπούρα με το νερό και ανακατέψτε μέχρι να μην έχει πια σβώλους. Μετά το ανακάτεμα, το μίγμα μας, πρέπει να χρησιμοποιηθεί αμέσως.
- Ζεστάνετε το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι ή φριτέζα στους 160οC.
- Βουτήξτε τα λαχανικά στο κουρκούτι και τσιγαρίστε τα λίγα λίγα για 2-3 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
- Αφήστε τα για λίγο σε ένα πιάτο με χαρτί κουζίνας και σερβίρετε μαζί με ντιπ, όπως το Τσίλι Ντιπ Ταϋλάνδης BLUE DRAGON .
- ΠΗΓΗ www.flavour-factory.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου